Not-to-miss-2010-list


Just took a break. Skrivit cirka tio sidor på manuset idag, och klockan är inte ens ett! Snackade med Em tidigare och hon listade sina highlights under 2010, alltså releaser/festivaler/andra viktiga saker som inte GÅR att missa. Tänkte sno hennes idé och sätta samman en lista nu om vad jag inte ska missa:

Sara Stridsberg släpper en ny bok, Darling River, nästa vecka (2010-03-26). Förhandsbokning!
Janet Evanovich kommer ut med nr sexton i sin serie om Stephanie Plum, Sizzling Sixteen, i juni (2010-06-22, prel). Jag har inte tröttnat ;)
Lars Winnerbäck sommarturné 2010 - ska försöka att inte missa detta.. Men eftersom närmast stället är GBG, biljetter kostar ~400 och jag är fattig så lär det gå åt helvete att komma dit ;)
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, den tredje filmen om Narnia släpps i december. Bio, någon? :) Antagligen den sista filmen om Narnia - då de bara valt att fokusera på böckerna då syskonen är med - rykten säger att de ev. ska filma The Silver Chair, beroende på hur bra med pengar den tredje filmen genererar. I The Silver Chair återkommer endast Kung Caspian. Älskade Narnia <3

Allt för nu; måste sticka till stallet ;) Återkommer ev. om fler boksläpp..Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback