Soundtrack


 

Marionette love


pull the strings

control every mo(ve)ment

my sole purpose
                         is your satisfaction

I can be your marionette


 
I dont love you, I say
 
It doesnt matter, he says
just come back to bed
 

What happened?läser bloggar vars personer försvunnit för längesen

onsdagsbarn, kanske en av de mest geniala textförfattare jag mött - går vilse bland orden och saknar början av tiotalets explosion av litterära experiment. I svallvågorna av Sara Stridsbergs romaner kom en längtan efter att vara annorlunda, att leka med ord, meningar, desto mer abstrakt desto bättre. Bryta av mot grammatiska regler och det typiska. En utpräglad egen stil, kaos istället för struktur, mellan raderna istället för på näsan.

Saknar mitt eget språk, hur berättelser utspelade sig på min hjärnhinna - i lagom tempo för att jag skulle hinna dokumentera, hinna anteckna. Vad hände med tjejen som skrev? Vad hände med skrivandet?

Vad hände med onsdagsbarn?

 

The battle is never won


 
 
Never fuck up, he said.
 
 
Its a bit late for that now, isnt it?

No strings attached


Note 2
 
 Han är bara något jag noterar, någon jag förhåller mig till, från. Jag ligger i sängen; klockan är långt efter lunch men det finns en tomhet som jag inte orkar besegra, inte idag. Det är en grå höstdag utanför fönstret, dagen efter regn och hela jag värker efter något mer, något djupare. Hans sida av sängen är kall sedan länge, jag har slutat försöka hålla kvar honom; hålla kvar oss. Han kommer och går som han vill, no strings attached - vi är en tillfällighet som passar oss just nu.

DND


 
How like you to make the whole world disappear and 
how like you to make everything seem so clear and 
how like you to make me want to stay forever