Its you. Its always been you.


Jag drömmer bara om dig när jag sover ytligt. Det gör så jävla ont att vakna, så jävla ont att minnas dina alldeles för blå ögon le in i mina, hur dina händer bränner mot min ryggrad, ryggmärg när du lägger armarna om mig; dina händer knutna på min rygg. & du anar nog inte hur mycket jag saknar känslan av att vara hemma när du ser på mig.

& alla fortsätter säga att "han ser på dig som om han vet vad han vill & han vill dig".

You got a fast car. And I got a plan to get us out of here.


Hela helgen har varit ett rus av känslor, adrenalin, kaos. Lycka, stress, skratt, panik, vänskap, gemenskap, besvikelse har gått hand i hand. Huvudvärken har varit en ständig vän. Stressen, sockret och adrenalinet gjorde antagligen så jag vaknade upp med vad som kan beskrivas som den värsta baksmällan någonsin. För er som inte vet kan jag tala om att vi haft tävlingar från fredags. Det började som regional med 1.20 & 1.30m på fredagen, 1.20 & 1.30 & 1.40 på lördagen, för att avslutas med 1.25, 1.35 & 1.45m på söndagen. Har kommit hem sent och gått upp tidigt hela helgen, stressen har gjort det svårt att sova osv. så igår kväll stängde jag av mobilen och väckarklockan & vaknade först vid 11 idag. Är dock fortfarande ganska slut. Nu ska jag läsa en bok & slappa tills klockan är vid 5, då är det dags att dra tillbaka till stallet...


Texten i rubriken kommer från låten Fast Car med Tracy Chapman:

Önskeviskningar & teater


"De ligger aldrig med dig", säger du & blåser nonchalant ut röken genom dina mjuka läppar. Vi ligger på min röda matta, två glas, en flaska vodka. Du har någon modetidning framför dig, fast du redan vet vad som är inne & ute. Jag väljer att fokusera på allt förutom dina hasselnötsbruna ögon. "Du kommer alltid att vara någon annan för dem. Ett slags verktyg". Jag börjar dra i mattans långa trådar, försöker hitta strukturen, basen. Du lyfter min haka & tvingar min blick att möta din "jag vet", mumlar jag. "Du är ung & dum" - jag kan bara nicka & le åt konstaterandet. Trycka ur mig något så dumt som "jag trodde han var annorlunda..", du ler & ser på mig genom mig; "det tror man alltid". Tar några klunkar ur glaset, inser hur fel jag hade om dig, om oss.

Minns din blick, hur du lösgjode dig från skuggorna, från väggarna och valde mig. Allt var intensivt & nytt med dig, korta scener; kokain & nyckelben & allt är vackert allt är möjligt allt är en konkret illusion, det finns inte rätt fel fel rätt, bara kanske och maybe baby. Fuck me. Älskamigmedvetslös.nu. Allt annat är teater. Allt annat är felregisserat. & jag låtsades att du viskade mitt namn innan vi somnade.

 


Soundtrack: Leona Lewis - Better in Time

Butterflydust & dreams


Jag har fjärilar på mitt fönster; om nätterna smyger de omkring med sina silkesvingar och sprider fjärilsdamm fullt med drömmar kring mitt rum - ljusslingan med trollsländor viskar hundraåriga sagor om alver och enhörningar och livet som jag borde leva. & jag har tusen andras drömmar under min säng - tusentals citat i huvudet, biografier om förebilder författare journlister, och jag kommer aldrig bli som dem. För mycket tankar drömmar önsketänkande, för lite tid vilja motivation.

Kanske återvänder dit jag hör hemma någongång, kanske skriver klart min bok någongång. Kanske bestämmer mig för att leva på riktigt någongång.

Time, or more, the dont have time


Har blivit så sjukt dålig på att blogga. Tiden räcker inte riktigt till.. Ska fortsätta pluggandet och sedan till stallet. Kanske hinner uppdatera ikväll :)

Just books again.. Just thoughts again..


Som den trogna boknörd jag är följer jag inte bara bokbloggar, utan sitter även bänkad i soffan med en kopp té för att få veckans glimt av Daniel Sjölin, programledare för litteraturprogrammet Babel. Att Daniel själv är författare och har gett ut böcker med titlarna ”Personliga pronomen” och ”Världens sista roman” gör att man genast smälter lite mer när man ser hans charmiga leende. I torsdagens avsnitt pratades en del om apokalypsen och därigenom kom frågan om vad man skulle välja att läsa om man visste att vi – tillsammans med världen – bara hade en vecka kvar att leva?

Jag tänkte igenom frågan lite och kom fram till att det nog är bäst att läsa en bok som man har hemma – eftersom det verkar ganska hopplöst att springa till ett bibliotek eller en bokhandel. Dessutom känns det ganska tryggt att göra en omläsning, så slipper man slänga bort sin sista vecka på att läsa eventuellt dåliga böcker. ”Vem läser böcker sista veckan under jordens existens?” kanske ni undrar, det skulle faktiskt inte förvåna varken mig eller mina vänner om jag satt som fastnaglad i min läsfåtölj under de sista timmarna. Men vilka böcker läser man då?

Eftersom jag tekniskt sett redan avrundat ner böckerna till mina bokhyllor är mitt första förslag Narnia-böckerna. Tänk er att spendera timmar åt att fantisera om att hamna i Narnia efter livet! Känna Aslans mjuka päls, sjunga med dryaderna eller bara vandra omkring i de magiska skogarna… Eller också skummar jag igenom Paulo Coelhos bok Brida för alla vackra citat, bland annat på sidan 80; ”Det är soldaterna, sa Talbo. De vet att de kan dö när som helst, och därför är deras liv alltid en fest”. Kanske Johan Bergströms böcker? Fascineras över mannen vars författarporträtt jag aldrig kunde utforma, intervjun jag aldrig lyckades få till – avundas hans språk som är lika andtagande varje omläsning och hans klockrena formuleringar. Gräma mig över att jag aldrig riktigt fick reda på vilka avtryck han som person lämnade i sina böcker, bara mina gissningar.

Men i slutändan tror jag ändå att jag kommer sitta med Hemingway var där, en bok med artiklar skrivna av Hemingway – artiklar som en gång fick mig att vilja bli journalist, att vilja resa, att vilja skriva. Älskade Hemingway som en gång sade ”why kill yourself? Life will do it for you”, som överlevde krig och flygplansolyckor för att sedan välja att skjuta sig innan sin 62:a födelsedag. Det är förunderligt vilka vägar livet tar, vilka liv livet tar. Jag kommer nästan alltid tillbaka till Hemingways artiklar, nätterna på gymnasiet med projektarbete och tidningsmakeri och allt – mitt i kaoset verkade facit finnas i just denna bok. Fortfarande kan jag hitta motivationen och viljan genom hans verk och det är nog just så jag vill spendera min sista vecka, fascinerad och motiverad.

Mitt svar är Hemingway. Ställ dig nu själv frågan; vad skulle du läsa en vecka innan vår undergång?

♫ Train, Breakfast in Bed ♫


Kärlek vid första tonen, underbar låt, underbar text.
& ja, snubben är den samma som halvt plågat oss halva våren med sin radiohit Hey, Soul sister.

A blackbird melody


skriver brev till blåklockorna om förgätmigej & tar med mig solnedgången likt ett norrsken bakom stängda ögonlock - vill kunna njuta av alla sekunder som går mellan vaket & sömn. Vill kunna nudda molntussarna, stjärnspetsarna, vill kunna viska jag vill bara gå hem med dig... vill bara... gå... hem... med... dig... mot någon annans bröstben, någon annans nyckelben. saknar stugans tysta surr, saknar bäckens porlande, saknar att vakna med soluppgången dansandes över höftbenen. saknar att snubbla hem med någon, dig, med skorna i handen efter någon alldeles för vild efter-efterfest.

men jag skriver brev att skicka till världens ände, till blåklockorna & syrsorna -
PS, kom ihåg mig då;
när det blir varma sommardar & när det skymmer över stan & när du drömmer

(kom ihåg mig då)
Road to joy isnt wide


Smsar med sötaste Julie. Har en neråt-period, när jag bara är sjukt omotiverad, trött & har värk lite överallt. Är bara lite störigt när man kämpar med ångest & illamående & ska le när folk frågar hur man mår. Hyckleri eller självbevarelsedrift? Folk är lite anti att man får må dåligt i Sverige. Jag behöver mina "mörka" perioder, lite som stadiet larv > fjäril, eller att ett träd behöver tappa sina blad innan den får nya. Det löser sig alltid, det finns alltid ljusglimtar. Idag är det en mellow day, har pluggat lite: läser Janne, min vän av Peter Pohl, läste I taket lyser stjärnorna av Thydell igår; kommentarer kommer eventuellt senare. Andy kommer hit idag & för första gången på länge ska Pieces gå lektion så jag "slipper" åka upp & ta hand om honom. Kommer kännas lite tomt. Mycket tomt.

Jag är ganska bitter, en ny känsla för mig. Får se vad jag kan lära av detta. Nu ska jag luncha pannkakor & seda åter till läsning & plugg.

Förbannade Fred av Johanne Hildebrandt


Förbannade Fred är en fristående fortsättning på Älskade Krig. Sara är journalist och åker denna gången till Afrika för att göra reportage inför en välgörenhetsgala. Vid sin sida har hon fotografen Chris som hon mötte i Irak, samt att hon måste släpa med sig Lena, en småhatad bloggare. I Sudan befinner sig även Greg, den amerikanska legosoldaten som skyddade henne i Irak. Han jobbar för motståndsrörelsen & har i uppdrag att leta reda på en släkting till ledaren, en släkting som befinner sig i samma läger som Sara ska till...

Förbannade Fred
är inte lika vasst skriven som Älskade Krig, även om den fortfarande berör. Johanne lyckas behålla karaktärerna och mycket personligheter känner vi igen från föregångaren. Greg har gått ner sig & tar de jobb han får, vilket innebär att han ibland befinner sig på "fel" sida. Chris är inte sig själv & man kan nästan ta & känna på Saras frustration och varför när han beter sig som han gör. Förbannade Fred är en bok man behöver tänka lite på efter man har läst den, det är ingen bok som man bara lägger ifrån sig utan den stannar kvar. Johanne skriver så trovärdigt och jag vill så gärna tro tro tro på att det kanske är såhär - men ändå inte, speciellt inte soldaternas nonchalans. Tanken som stannar hos mig är fy fan vad vi har det bra... För det har vi jämfört med Ghalia och Sawa som vi möter i boken, perspektivgivande bok som tidvis nästan gör fysiskt ont att läsa.

En underbart gripande bok som borde bli mer läst. Läs dock Älskade Krig först, så tror jag det blir lättare att se mönster & förstå.

Me & the only love... the only pony


Filmen från pay'n jump den 9:e maj, hade totalt glömt bort att ladda upp den här :) Hinderna är 80 cm. Sjukt nöjd med rundan - vi kom bra på det mesta, ska tänka på svängarna nästa gång, försöka hålla ut. Kändes bara så sjukt bra (därav mitt leende på slutet). Tack till Kaj som filmade!

caught up in circles confusion


Snark. Mattan är ihoprullad, staffliet undanställt, tavlorna nedpackade, dvs: jag har precis städat färdigt inför snickarna som kmr imorgon, jag ska få en ny balkongdörr. (vågar inte riktigt tro på det än - snacket om att de ska komma har gått sedan november.) Är annars ganska trött, var med Annelie på div 3 dressyren i Styringe idag - laget kom 2a :) Gunilla & Sandor vann förklassen (LB?) & kom 4a i lagklassen individuellt, Annelie kom 5a. Så sammanfattningsvis en bra dag!

Min kalender är även återfunnen - låg i en av väskorna som råkade hänga nere i hallen... Det är nu väldigt tomt i april månad, kan inte fatta detta ;) Imorgon blir det lunch med Icka, bibblan och lite annat skoj. Måste sluta äta mat "ute" - blir sjukt dyrt. Måste plugga, läsa & skriva till uppgiften som ska lämnas in den 28e. Massa saker att göra - alldeles för lite tid, vilket betyder att allt är som vanligt.

Har läst en del böcker på sistone, en del skola, en del nöje, ska kommentera när jag får en stund över. Imorgon kanske? Nu måste jag sova, sjukt trött.

Fight Club av Chuck Palahniuk


Fight Club, boken som filmen med samma namn baseras på. En klubb som bildas när berättarjaget möter Tyler, en klubb där män för puckla på varandra tills den ena är medvetslös eller pressar fram ett "stopp". Tylers planer är dock större än så - han planerar att störta hela det civiliserade samhället.

Det börjar bra, när vi hoppar in i berättelsen så står Tyler och berättarjaget på ett tak, en pistol och dödshot finns i scenen, sedan hoppar vi tillbaka; berättarjaget är en kronisk sömnlös man som under kvällarna går till olika stödgrupper, hjärnparasiter, prostatacancer. Även om han själv inte är sjuk så mår han sällan så bra & uppskattar livet så mycket efteråt. I början är berättandet strukturerat - men blir mer kaosartat ju längre in i storyn man kommer. Och även om jag gillar kaos så tycker jag det blir för ostrukturerat, för mycket helt enkelt. Tonen är enkel med ändå lite nästintill aggressivt.

Storyn är sjukt bra, tempot var lite för mycket för mig att hänga med på slutet, tror jag missade lite händeler. Jag tror jag vill se filmen. Annars en bok jag rekommenderar :)

Young & hopeless?


Trött. Trött. Trött. Kan inte sova. Katten som varit skitsur i två dagar & morrat så fort man försökt klappa honom visade sig ha ont i svansen - han har ett ganska stort men dock ytligt sår. Han har sovit i stort sett hela dagen varav vi blev lite oroliga, jag har nu tryckt på honom en krage (att jag ens fick det utan att bli dödad säger en hel del...) & tryckt i honom mat & vatten. Just nu ligger han ganska onöjd & halvsover på min matta. Jag vill inte sova om det händer något, inte för att jag kan somna heller för den delen... Mamma skulle ringa Slöinge i morgon.. Han brukar inte vara såhär loj, brydde sig inte ens om spindlarna i källaren :( iofs så spinner han & "pratar" ganska mycket och ser lite pigg ut. Undrar vad som har hänt - bil eller "bara" vanligt slagsmål?

Borde försöka få mig lite sömn. Stall + jogging + annan skit imorgon. Är bara så sjukt omotiverad.

♫ Ani DiFranco, Make me stay ♫

I tried to pass for nothing


Inte bryta ihop.. Inte bryta ihop.. Inte ligga & gråta i fosterställning under täcket. Andas. Andas. Andas. Var trevlig mot folk, bemöt på rätt sätt, inte bryta ihop. Gå upp ur sängen på morgonen. Hitta något meningsfullt. Fäst dig aldrig vid något. Lita aldrig. Gå alltid först. Glöm aldrig.

Ett helt liv i huvudet & ett halvt för lite för att leva.

At work with my hands filled


Det är inte bra när min kalender är tom, vissa tror att det är de dagar jag inte har något att göra - tvärtom, det är de dagar jag har så mycket att göra att jag inte orkar skriva ner allt. Är på stallet, har precis haft skolridning. Väntar på att Icka ska komma hit så vi kan luncha ihop. Är trött och känner mig fortfarande sjuk; sitter och fryser på kontoret.. Har precis skrivit ihop ett litet sött mail till tävlingsryttarna och ska strax maila iväg det (och vänta på hängning...) Idag är en sån där osammanhängande dag. När man tror att man har koll så har man egentligen ingenting.

Bara inte Angeliqa dödar mig för att jag inte kan hålla tyst.... & trots att jag skrev IPREN!!! på en av mina anslagstavlor så har jag totalt glömt bort det. Jaja, det straffar bara mig själv i slutändan.. Ska försöka ta mig ut till Maxi eller ev. hem sedan så jag kan droga mig lite.. Har en lektion att planera i kväll också. Suck.

Back to work ;)

Just easy thoughts


Vaknade febermatt, trött & frusen; legat konstigt så axeln värker & det verkar inte bli en bra dag.. Var bara att gå ut med hunden & sedan dra till bibblan för att lämna/låna böcker till skolan, som tur var fanns alla jag behövde. Puh. Sedan hem, avboka alla planer (var inte helt lätt..) sedan läsa, läste två böcker Tre veckor över tiden (studielitteratur) och Fight Club (nöjeslitteratur). Tankar kommer eventuellt senare.. Fick sedan åka till stallet för att ha lektion med barn, det gick bra, passade även på att beta Pieces lite. Han är så sät & gillar så mycket att bli pysslad med, sötisen :)

Borde sova, börjar jobba nio imorgon, hoppas jag mår bättre & att axeln slutar värka.. Nu får det fan vara nog med bakslag!!

God natt världen. Förhoppningsvis vaknar jag imorgon också.

We are the wonder


Vi var världen, vi var stjärnorna, vi var "the wonder thats keeping the stars apart" (E.E Cummings), vi var drömmar, verklighet, allt. Jag saknar dig jag saknar dig. Minns alla galna nätter, alla galna minnen (plastfolien, varberg, staaars ;o) alla löften & planer & det är lite roligt att se tillbaka & ställa sig frågan va fan som hände. Inser hur mycket jag saknar dig - Ani DiFrancos cd "Like I Said" på Spotify, våran cd. Vår musik.  Vår kärlek.

Kom hem. Kom hem snart. Kom hem snart.

"Ditt" citat från Snow Falling on Cedars, det du alltid sa sena kvällar:
Arthur Chambers: That's the thing with girls. They grew up and break your heart.

Tired & sore


Aj aj aj aj... Början till benhinneinflammation pga joggingen.. Har nu börjat chilla och får se om det hjälper, ta det lugnt. Egentligen visste jag ju om detta också, vilket gör saker ännu värre. Anledningen till att jag är uppe tio i nio en söndag är pay'n jump.  Jag & "ponnyn" ska hoppa 80 cm, hoppas att det går bra.. & hoppas även att det går snabbt för jag har liite andra saker att fixa.. Ska jobba ti+on, möte på ti em, lektion på ti em, "kalas" på onsdag, hjälpa till på torsdag, möte på fredag, jobba fredag, rida fredag, lämna in lönelapp fredag, lämna in skoluppgift fredag, jaga funktionärer i stallet hela veckan, tjata om funk.möte hela veckan... Lördag = möte.. & antagligen ska jag fortsätta rida P hela veckan :p Så jag har ganska mycket att göra och ganska lite tid över till annnat.

Ringde även M igår ang. bete & har antagligen kirrat bete till Pieces på Tiarp! Även om jag var bra sent ute.. Ska bara prata detaljer med S och se vad som gäller mm.

Nu iväg till stallet & bygga bana 9.30.. Första start kl 12! :) Hoppas vi ses där.. Ska försöka slänga upp en film senare.

dots dots dots... dots?


Återkommer förhoppningsvis i ett mer.... medvetet tillstånd imorgon (förhoppningsvis).. God natt världen, tack för en ganska värdelös dag.

Not good... Not good at all...


Rapport från en av världens mest förvirrade människor:
klicka på bilden för att förstora

Väldigt imponerande, måste jag själv säga... Börjar få en grav panikattack nu när jag knappt kommer ihåg senast jag hade den. Känner mig som en jävla guldfisk. Det värsta är att jag hela tiden har känslan av att den ligger på ett skrattretande uppenbart ställe. Har istort sett vänt upp-och ner på mitt rum i sökandet men icke hittat någonting. Låt mig skrika rakt ut. Numera använder jag whiteboards & handen som anteckningsmaterial.

Fick i alla fall skrivit färdigt min uppsats, känns till och med lite bra, skumt. Borde dock sova nu; veterinären med Tammy imorgon och sedan möte ang. ponnyledning. Ska även snacka med S om sommaren & Pieces. Och en himlans massa andra grejor.. Förhoppningsvis räcker tiden till ;)

Studying studying student dying


Vaknade med huvudvärk som släppte lite efter en ipren & lite frukost. Fullbokad dag igår, handlade först skor med mamma (efter att ha försovit mig en & en halv timme....) Kom hem med fyra par; ett par svarta & rosa adidas joggingskor, ett par turkosa sandaler & två ballerina. Sedan var det bara iväg till stallet för att lasta Flash & åka med Annelie till Falkenberg för att prova dressyrsadel. Kom hem vid halv sex & då var det bara till att ta in Pieces & rida.. Övade galoppfattningar & han var heltaggad :)

Nu jävlar ska det pluggas i åtta timmar & sedan stallet!

If the brakeman turns my way


Jag har plockat ner alla målningar, ersatt dem med intetsägande, massproducerade Svensson-tavlor. IKEA-konst. Alla kärleksförklaringar, sms, gula post-it lappar, allt är borta. Jag borde skära sönder dukarna, men varje gång jag tänker tanken hör jag Dorian Grays röst i huvudet ”Det vore mord!” eller var det målaren som yttrade de orden? Jag minns inte mina klassiker längre. Dina kärleksförklaringar har etsat sig fast på hjärnhinnan och förlamar. Jag kommer ingenstans. Du dog inte den sommarnatten, mina ord gjorde.

Bright Eyes sjöng sorgsna ord om smala modeller och du satt i soffan, lyssnade på tonerna som dansade ur högtalaren, och du brukade skratta och säga att det var modellers jobb att vara smala. Det och att få kåta tonåringar att smyga ner handen innanför kallingarna. Jag vet inte vad för modeller du syftade på då.

Jag älskade att snubbla hem med dig från stan sena kvällar. Fulla, du med ciggen i ena handen och mig i andra och med ett leende på dina läppar. Vi älskade alltid sådana kvällar, i nattens mörker, med tunga basslag som pulserade i hela rummet. Jag vaknade oftast ensam – undrade alltid varför du aldrig stannade. Har alltid älskat morgontrötta, suddgummimjuka blickat, varma och mjuka kroppar, innan musklerna vaknat.

Du var rädd för elden. Skydde den. Ett stort, fult ärr på ditt ena lår berättade varför. Jag minns allt om dig, om oss. Första träffen; jag var råttan och du var katten och du släpade hem mig och vi var egentligen inte fulla utan bara ensamma och eländiga och vi älskade på ditt vardagsrumsgolv. Du berättade om ditt liv som bakgårdsprins och jag berättade om mitt liv som en ful, brun fläck på en vit, fin duk. Du berättade om hemliga pakter med andra bakgårdspojkar och barndomens oskyldiga lekar. Men också om hur basketbollens dunk blev till ett evigt eko mellan höga betonghus.

Ljudet av käkben som knäcks blixtrar genom natten när oskyldig blir skyldig och förorten blir en krigszon. Det sista du såg var hur sommarregn blandades med blod med den svarta asfalten som palett.

Jag lyssnar på dina andetag, min hand vilar på din. Tysta tårar har färgat de sjukhusvita lakanen gråa. Mp3:ns hörlurar dinglar löst mot mitt bröst, Bright Eyes. Din favorit. Jag lutar mig fram, lägger hörluren mot ditt öra.

I tried to pass for nothing
But my dreams gave me away

Mixed-up signals
Bullet train
People snuffed out in the brutal rain
I could live to any age
If the brakeman turns my way

It is an old world, it's hard to remember
Like a dime store mystery
I'm a repeat first-time offender
Who has rewritten historyDet har gått två år och du har inte vaknat än.

Bright Eyes: If the brakeman turns my way

But tonight Im cleaning out my closet ;)


Jag vet att jag behöver städa när jag 1. inte har någonstans att sitta (inte ens golvet) 2. datorn inte får plats på skrivbordet 3. varje gång man går runt välter man ner saker alt. 4. trampar sönder saker som hamnat på golvet 5. planerar att flytta ner eller in i sovrummet där det 6. inte är så mycket renare heller, men 7. sängen är den enda platsen som inte är barikaderad med saker & slutligen 8. jag vill inte veta vad som finns under min säng. Idag är en sådan dag. Jag ser mig omkring & drabbas av en situationsbetingad depression. Så tror jag måste ta ett snabbt röj innan jag sätter mig & gör något nyttigt. Att det dessutom verkar regn/åska & är halmstadkvavt i luften gör inte saken bättre, huvudvärken spökar & man kan inte öppna för att vädra...

Har redan varit & ridit på Pieces, så slipper ialla fall att åka upp till stallet nått mera idag, bara sitta hemma & plugga & fixa funktionärssaker till majtävlingen. Tur att jag har mina whiteboardtavlor, annars hade jag glömt åttio% av alla saker..

About categories


Bara för att folk frågar vad som är riktigt & inte.

Böcker: böcker jag läser & mina kommentarer till dem. I början var meningen med denna bloggen att den mestadels skulle handla om böcker, låt oss bara säga att that didnt happen.
Dikter: dikter som jag skriver, skrivit eller leker fram när jag har tid & ork. Verklighet & fantasi-mix.
Loke: inlägg som handlar om Loke, dock hamnar det ibland i vardag, av rimliga skäl.
Musik: låtar & musik jag tycker är bra. Då & då några tankar om en skiva.
Texter: (detta är väl det som skapat mest förvirring) texter är alltså noveller eller korta texter som mestadels är fantasibaserade. Dock kan det innehålla fragment av verkligheten, eftersom alla författare/skribenter efterlämnar spår av sig själva i texterna som skrivs.
Vardag: saker som händer i mitt liv, verkliga saker ibland blandat med viss surrealism.

Så nästa gång du undrar något, kolla kategorin innan du börjar ställa frågor - så slipper både du & jag bli förvirrade.. & nej, 99% av novellerna handlar inte om mig.

Its raining & raining & raining (sweden)


Regn.
Grått.
Tungt.

Halmstad visar sig absolut inte från sin bästa sida idag.

Pappa, farbror, faster har delat farmors saker här idag; lite konstig stämning. Tog lite småsaker, mest för mina nostalgiska skäl, plockade även två tavlor jag tyckte om. Dock har jag ju inga lediga väggar. Ingen plats. Funderar på att organisera lite, trött på att leva med saker överallt, osorterat. Men först; inlämningsuppgift den sjunde & fjortonde. Borde ta mig till stallet snart, måste köpa fika först också, mycket saker, lite tid. Lär komma hem ganska sent ikväll - hoppas jag hinner gå en sväng på berget också.. Skulle behöva tappa några kilo i vikt.

Tjugofyra dagar tills jag fyller år. Kanske borde börja planera något. Fira helgen innan eller två helger efter eller vad man nu gör.. Undrar om jag hinner fixa något, borde ha mkt med funktionärerna under den veckan.. Jävla skit. Jävla liv.